top of page

OUR STORY

CS_nobackground_VN.png

Sanne en Carlita zijn de twee jonge founders van Vin Natoer. Ze geloven dat het de juiste tijd is om de wijnwereld een beetje op te schudden. Vanuit dit geloof, een gedeelde passie voor (natuur)wijn en hun respectievelijke achtergrond in de kunst- en businesswereld zijn ze Vin Natoer gestart. Als het aan hen ligt, drink iedereen binnenkort no bullshit a.k.a natuuwijn. Het doel is deze wijnen toegankelijk maken voor een nieuw en breder publiek. 

Sanne

Oprichtster Vin natoer

Studeerde een blauwe maandag rechten en studeerde af als kunsthistoricus. Werkte in verschillende rollen in de kunstsector, o.a. in New York. Werd daar enthousiast over natuurwijnen en the rest is history. Houdt zich bezig met alles omtrent kunst, eten, wijn en design. Droomt ervan binnenkort een plek te openen waar al deze dingen samenkomen. Drinkt het liefste bubbels all day everyday. 

Carlita

Oprichtster Vin natoer

Mocht als jongste van 4 al vroeg  ‘een slokje’ mee drinken en zo kwam haar passie voor wijn al vroeg tot bloei. Studeerde af aan de Nyenrode New Business school in Amsterdam en Londen. Deed een dubbele master in Sydney en São Paulo. Proefde even aan het corporate leven bij Heineken om vervolgens haar droom achter na te streven met een eigen bedrijf in iets wat ze het allerleukste vindt: wijn. Drinkt het liefste een zwaardere rood bij een frans blauwader kaasje. 

bottom of page