top of page
Josh

THEIR STORY

Josh_seated_edited.jpg

Josh

Cochran

Brooklyn, NY

ch1.jpg
winestore_web3.jpg

Josh ontwierp het label voor Vin Natoer's pet nat. Josh komt oorspronkelijk uit Californië en heeft roots in Taiwan. Hij is illustrator en maakt indrukwekkende muurschildering en is gevestigd in Brooklyn, NYC. Hij ontving een Grammy nominatie voor best album art (!), is een fervent reiziger, marathon-runner en geeft les aan de School of Visual Arts. Hij is ook big fan van natuurwijn, vanwege de funky en interessante smaak plus het feit dat de wijnen minimaal bewerkt zijn. Dit vertaalt zich in het kunstwerk dat hij maakte voor de pet nat. 

Sanne, een van de oprichters van Vin Natoer, ontmoette Josh op een kunstbeurs in Brooklyn waar hij een live tekenproject deed. Geïnspireerd door dit project, wilde Josh de tekening vrij simpel met de hand maken met alleen inkt en een penseel. Om op die manier de schone eenvoudige ingrediënten van de wijn na te bootsen.

Lisette

Set ontwierp het etiket voor Vin Natoer's rosé - een product dat perfect aansluit bij het thema van haar werk; ontspanning, vrije tijd, vakantie. De inspiratie voor het rosé label kwam van een foto van haar oma uit de jaren '60/'70, op vakantie in een vakantiehuisje met zwembad. Set heeft deze specifieke foto gebruikt in een eerder werk en het Rosé label is een nieuwe interpretatie. In haar werk richt Set zich voornamelijk op het in de ruimte brengen van schilder- en printkunst, haar schilderijen en muurwerken bestaan uit meerdere lagen, patronen en kleurarrangementen afgeleid van verschillende visuele motieven die voorkomen in de vrijetijdscultuur of op toeristische plekken over de hele wereld.

Lisette van 

Hogenhuysen

Amsterdam, NL

unnamed-10_edited_edited.jpg
unnamed-8_edited.jpg
unnamed-6.png
bottom of page