top of page
Josh

THE STORY

We zijn tegenwoordig steeds bewuster van wat we in ons lichaam stoppen en hoe we met onze aardkloot omgaan. Yay voor het groeiende aantal vega(n) opties, duurzaam gevangen vis en havermelk. Maar hoe zit dat met wijn? Wettelijk gezien zijn er maar een paar gegevens die op het etiket hoeven te staan. Het gevolg? Een hoop bullshit die in een fles wijn belandt. BAH. 

 

Ook hangt er ofwel een geiten-wollen-sokken of een elitair luchtje rondom natuurwijnen: ‘Het smaakt naar aarde’ ‘ik weet niet genoeg van wijn’ ‘waarom zijn ze zo troebel’ - en dat is doodzonde vinden wij. 

 

Want de smaak is juist hoe wijn bedoelt is, puur en rauw. Je bent misschien niet meteen overtuigd bij je eerste glas - want ‘wat de boer niet kent dat drinkt hij niet’ - maar misschien wel bij je tweede en zeker bij je derde glas. Dat je de volgende dag beduidend minder hoofdpijn hebt dan na het achteroverslaan van een fles appie wijn, helpt ook. 

 

Onder ons eigen label laten we je kennis maken met een selectie verschillende natuurwijnen. Je drinkt ze op het terras, tijdens het BBQ’en, met je liefje in het park, op de bank, voor een haardvuurtje en bij de borrel. Je geeft ze cadeau en drinkt ze tijdens een chique diner of bij speciale gelegenheden. 
 

Via ons platform leggen we je graag uit waar natuurwijn vandaan komt, hoe het gemaakt wordt, wie het maakt, waarom het echt beter is voor de wereld en voor jou en niet alleen hip en waarom het zo verdomde lekker is!

bottom of page